GoedGepickt koppeling // Mijnwebwinkel

Vanaf nu is ook de koppeling met Mijnwebwinkel en GoedGepickt beschikbaar geworden tussen de webshop platformen van GoedGepickt. Importeer eenvoudig je producten en bestellingen in GoedGepickt en rond automatisch je bestellingen af met een track&trace code in Mijnwebwinkel.nl.

Voorraadbeheer Mijnwebwinkel

De productvoorraad van GoedGepickt wordt automatisch bijgewerkt naar al jouw verkoopplatformen. Zo staan overal je voorraadaantallen gelijk en verkoop je geen producten die je niet op voorraad hebt. Op het moment dat er een voorraadmutatie plaats vindt, wordt deze direct bij Mijnwebwinkel bijgewerkt. Je hoeft dus niet meer in te loggen in Mijnwebwinkel (+ eventuele andere verkoopkanalen) én bij je verzendprovider om verzendlabels aan te maken. Zo werk je een stuk efficiënter.

Voorraadsynchronisatie en bestelstatus updates worden direct uitgevoerd op het moment dat er een mutatie plaatsvindt.

Orderverwerking Mijnwebwinkel

Nadat de bestelling is geplaatst, wordt deze automatisch geïmporteerd in GoedGepickt. De producten worden op volgorde geplaatst van de looproute in je magazijn en er wordt, indien ingeschakeld, automatisch een pakbon geprint. Nadat alle producten zijn verzameld en er een zending is aangemaakt, wordt de bestelling automatisch afgerond in Mijnwebwinkel.

Alle bestellingen worden elke 15 minuten automatisch geïmporteerd.

Koppel je Mijnwebwinkel omgeving aan GoedGepickt & probeer 14 dagen gratis!

Ga direct aan de slag met het koppelen van jouw Mijnwebwinkel omgeving: GoedGepickt -> Instellingen -> Webshops -> Mijnwebwinkel Een extra verkoopplatform koppelen is kosteloos binnen je GoedGepickt abonnement.

— Handleiding MijnWebwinkel koppelen aan GoedGepickt —

Vrijblijvende demo van GoedGepickt Webwinkel Magazijnsoftware

Graag laten wij je alle ins-en-outs zien van GoedGepickt in een vrijblijvende demo op afstand of bij ons in het demo-magazijn in Etten-Leur. Neem contact met ons op om deze demo te plannen met Stan. Telefonisch: 085-0187475 of per mail info@altyd.nl .

Wij kijken er naar uit om jouw Mijnwebwinkel omgeving aan te sluiten op GoedGepickt!