Koppelen met GoedGepickt

We koppelen eenvoudig met al je verkoopplatformen

Wij hebben koppelingen met de meest gebruikte webshop platformen. Of je de webshop zelf hebt gebouwd of hebt laten bouwen maakt niet uit. Verkoop je jouw producten ook op diverse marketplaces? Geen probleem, daar kunnen we ook eenvoudig mee koppelen.

Wanneer de koppeling gereed is verwerk je eenvoudig al je bestellingen en beheer je de voorraad vanuit 1 systeem.

Meer informatie
Koppelen met GoedGepickt

We koppelen eenvoudig met al je verzendplatformen

Maak je voor het versturen van je bestellingen gebruik van een vervoerder of via een tussenpartij? Geen probleem, wij hebben vele koppelingen met de meest gebruikte verzendplatformen.

Wanneer de koppeling gereed is maak je in 1 muisklik een zending aan zonder het GoedGepickt systeem te verlaten.

Meer informatie
Koppelen met GoedGepickt

We koppelen eenvoudig met al je third party apps

Naast een WMS zijn er nog meer handige software oplossingen die het beheren van een webshop een stuk eenvoudiger maken. Daarom kan je ook diverse derden partijen koppelen aan GoedGepickt webwinkel magazijn software.

Wanneer de koppeling gereed is worden gegevens automatisch gekoppeld.

Meer informatie
Koppelen met GoedGepickt

Koppel zelf met de GoedGepickt API

Zelf aan de slag met het opzetten van een koppeling? Dat kan natuurlijk ook! Met het gebruik van onze open API zijn er vele mogelijkheden om koppelingen te realiseren.

Met de API documentatie kan jouw developer aan de slag. Hiermee is het mogelijk om een maatwerk koppeling te realiseren. 

Meer informatie
#GoedGevraagd

Veelgestelde vragen over koppelen met GoedGepickt

We snappen dat het soms lastig kan zijn om te begrijpen hoe alles werkt als je verschillende systemen met elkaar wilt koppelen. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen en antwoorden op een rij gezet

Als je toch nog vragen hebt of iets niet helemaal duidelijk is, laat het ons dan gerust weten. We zijn er om je te helpen en we willen ervoor zorgen dat je optimaal gebruik kunt maken van onze magazijn software.

Heb ik technische kennis nodig?

Nee, je hebt geen technische kennis nodig om een koppeling te maken. Het is ook niet nodig om een programmeur of developer in te schakelen. Je kan zelf, eventueel met hulp van een korte handleiding, binnen 5 minuten een koppeling maken.

Hoeveel koppelingen kan ik maken?

Je kan zoveel koppelingen maken als je wilt!

Is er ook een koppeling met X?

Wij hebben vele koppelingen met verkoopplatformen, verzendplatformen en ook diverse third party apps. Staat jouw platform hier niet tussen? Neem dan contact met ons op! Wellicht is deze al in ontwikkeling of kunnen we je een andere oplossing bieden.

Moet ik betalen voor een koppeling?

Nee, binnen alle abonnementen kan je zoveel koppelingen maken als je wilt.

Is er een maatwerk koppeling mogelijk?

Ja dit is mogelijk. Met behulp van de GoedGepickt API kan je zelf of door een programmeur een koppeling (laten) maken. Let op, om een koppeling met de API te maken is technische kennis vereist. Kijk hier voor meer informatie.

Vragen over GoedGepickt? Neem contact op!

Direct aan de slag met GoedGepickt

Plan een demo of bekijk de video tour