Wat kost dat nou eigenlijk?

Magazijnsoftware in de cloud

GoedGepickt is de basis van je magazijn voor het beheren van de voorraad en het verwerken van bestellingen. Bespaar tijd en voorkom fouten met het gebruik van onze magazijnsoftware.

Inclusief in je abonnement:

  • Onbeperkt aantal webshops
  • Onbeperkt aantal koppelingen
  • Onbeperkt aantal producten
  • Onbeperkt aantal gebruikers
  • Alle functionaliteiten
  • Toegang tot de GoedGepickt API
  • Support per mail & telefoon

Beginnersdeal!

Starter

Tot 200 bestellingen

95
per maand

Pakket S

Tot 750 bestellingen

195
per maand

Pakket M

Tot 1.500 bestellingen

295
per maand

Pakket L

Tot 3.500 bestellingen

395
per maand

Pakket XL

Tot 5.500 bestellingen

595
per maand

Pakket XXL

Tot 10.000 bestellingen

795
per maand

Pakket XXL+

Tot 20.000 bestellingen

1495
per maand

Pakket XXXL

Tot 40.000 bestellingen

2495
per maand

Voordelen van GoedGepickt WMS

Bespaar tijd en geld doordat je efficiënter kan werken en fouten voorkomt. Iedereen kan met GoedGepickt aan de slag, de software is eenvoudig in gebruik en inzetbaar in de gehele organisatie. 

Start 14 dagen gratis met het gebruik van GoedGepickt. Hierdoor heb je de mogelijkheid om de software uit te proberen en in te richten.

Volg een vrijblijvende online demo. Een GoedGepickt expert laat je graag de ins en outs van de software zien zodat jij direct aan de slag kan.

Persoonlijke support per telefoon en e-mail. Wij helpen je graag bij vragen en opmerkingen, daarnaast is er ook een online kennisbank met extra uitleg over functionaliteiten en stappenplannen voor diverse instellingen.

De beste functionaliteiten

Koppel eenvoudig met al jouw verkoop- en verzendplatformen.

Maak gebruik van vele verschillende functionaliteiten om je magazijnprocessen te professionaliseren en automatiseren. Verwerk en beheer al je bestellingen en voorraad vanuit één systeem, bespaar tijd door het automatisch aanmaken van verzendlabels en werk sneller met automatische acties. Daarnaast kan je eenvoudig retouren beheren, papierloos picken met de mobiele app en nog veel meer.

#GoedGevraagd

Veelgestelde vragen over GoedGepickt abonnementen

Wij snappen dat je vragen hebt bij het kiezen van een abonnement. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen en antwoorden op een rij gezet.

Als je toch nog vragen hebt of iets niet helemaal duidelijk is, laat het ons dan gerust weten. We zijn er om je te helpen en we willen ervoor zorgen dat je optimaal gebruik kunt maken van onze magazijn software.

Moet ik betalen voor de proefperiode?

Nee, de 14 daagse proefperiode is geheel gratis! Je hoeft zelfs geen betaalgegevens in te voeren. Met enkele contactgegevens maak je een account aan en je kan direct aan de slag!

Wat is de contractduur?

1 maand. Het GoedGepickt abonnement is maandelijks opzegbaar. Wij geloven dat wanneer je werkt met GoedGepickt je niet meer zonder wilt! Wil je toch stoppen? Dan zit je nergens aan vast.

Waarop zijn de abonnementen gebaseerd?

De abonnementen zijn gebaseerd op basis van het aantal bestellingen. Verder is er geen verschil in de abonnementen, alle functionaliteiten zijn onbeperkt en inclusief.

Ik heb een seizoensproduct, betaal ik dan heel het jaar voor x aantal bestellingen?

Nee je abonnement is maandelijks opzegbaar en daarmee ook aanpasbaar. Heb je een aantal piekmaanden met 5000 bestellingen dan betaal je voor pakket XL. De rest van het jaar betaal je voor het pakket dat dan past bij het aantal bestellingen.

Hoe kan ik betalen?

De eerste betaling kan je voldoen met iDEAL. Vervolgens wordt het abonnement iedere maand automatisch vooraf geïncasseerd.

Kan ik makkelijk wisselen tussen abonnementen?

Zeker! Je kan op elk moment je abonnement veranderen naar een ander abonnement. Een groter abonnement kan per direct en naar een kleiner pakket aan het einde van de maand. Er is geen restitutie mogelijk.

Zijn deze tarieven ook voor de fulfilment software?

Nee, voor de fulfilment module zijn aparte tarieven. Klik hier voor meer informatie.

Vragen over GoedGepickt? Neem contact op!

Direct aan de slag met GoedGepickt

Plan een demo of bekijk de video tour