Voorraadbeheer voor bol.com

Koppel eenvoudig je bol.com verkoopaccount middels eenvoudige stappen zonder dat er een techneut aan te pas hoeft te komen. Wij importeren geautomatiseerd alle productgegevens, inclusief foto & voorraad.

Je beheert eenvoudig & snel alle bestellingen uit bol.com in GoedGepickt. Verzamel met behulp van voorraadlocaties de producten in het magazijn, gebruik hiervoor de pakbon, picklijst of mobiele app. Maak daarna via jouw eigen gekozen vervoerder of via de verzendmogelijkheden van bol.com een zending aan zonder het GoedGepickt systeem te verlaten. Vervolgens zorgt de software er voor dat automatisch de taken in bol.com worden verwerkt.

Verzenden met bol.com

Koppel bol.com ook als verzendplatform aan GoedGepickt. Zo kan je eenvoudig gebruik maken van verzendlabels via bol.com en/of VVB (Verzenden via bol.com).

Hiermee maak je eenvoudig zendingen aan zoals je deze ook in je verkoopaccount aan kan maken. Na het afronden van de bestelling in GoedGepickt is de zending informatie ook direct beschikbaar in bol.com.

Doordat je de voorraad en bestellingen van diverse verkoopplatformen in GoedGepickt kan beheren, bespaar je tijd en geld en voorkom je fouten. 

Alle voordelen #GoedGecheckt

Bronze partner

Met trots kunnen wij zeggen dat GoedGepickt bronze partner van bol.com is.

Eenvoudig koppelen

Geen technische kennis nodig

Direct aan de slag

Start 14 dagen gratis

Automatiseren

Werk sneller en voorkom fouten m.b.v. automatische acties

Ook zorgen wij voor een perfecte koppeling met:
Heb je vragen over een koppeling?

Stuur ff een mailtje
Of bel onze koppelservice