Voorraadbeheer voor bol

Koppel eenvoudig je bol verkoopaccount middels simpele stappen zonder dat er een techneut aan te pas hoeft te komen. Wij importeren geautomatiseerd alle productgegevens, inclusief foto & voorraad.

Je beheert eenvoudig & snel alle bestellingen uit bol in GoedGepickt. Verzamel met behulp van voorraadlocaties de producten in het magazijn, gebruik hiervoor de pakbon, picklijst of mobiele app. Maak daarna via jouw eigen gekozen vervoerder of via de verzendmogelijkheden van bol een zending aan zonder het GoedGepickt systeem te verlaten. Vervolgens zorgt de software er voor dat automatisch de taken in bol worden verwerkt.

Verzenden met bol

Koppel bol ook als verzendplatform aan GoedGepickt. Zo kan je eenvoudig gebruik maken van verzendlabels via bol en/of VVB(+) (Verzenden via bol).

Hiermee maak je eenvoudig zendingen aan zoals je deze ook in je bol verkoopaccount aan kan maken. Na het afronden van de bestelling in GoedGepickt is de zending informatie ook direct beschikbaar in bol.

Doordat je de voorraad en bestellingen van diverse verkoopplatformen in GoedGepickt kan beheren, bespaar je tijd en geld en voorkom je fouten. 

Bol retouren verwerken

Bol retouren kan je ook automatisch binnen laten komen in de software van GoedGepickt. Wanneer de retour binnen komt hoef je enkel de track & trace barcode te scannen om de retour op te zoeken, vervolgens de producten te verwerken en te kiezen hoe de retour afgehandeld dient te worden. Deze gegevens worden direct helemaal geautomatiseerd verwerkt in het bol account.

Alle voordelen #GoedGecheckt

Silver partner

Met trots kunnen wij zeggen dat GoedGepickt silver partner van bol is.

Eenvoudig voorraadbeheer

Je voorraad altijd up-to-date. Het is zelfs mogelijk om één voorraad voor verschillende EAN codes te gebruiken.

Fictieve voorraad

Wees scan-bots te slim af door met fictieve voorraad te werken.

Eenvoudig koppelen

Geen technische kennis nodig.

Ook zorgen wij voor een perfecte koppeling met:
Heb je vragen over een koppeling?

Stuur ons een e-mail
of bel onze productexperts!