Voorraadbeheer voor Mijnwebwinkel

Koppel jouw Mijnwebwinkel shop aan GoedGepickt middels eenvoudige stappen zonder dat er een techneut aan te pas hoeft te komen. We importeren geautomatiseerd alle productgegevens, inclusief foto & voorraad.

Je beheert eenvoudig & snel alle bestellingen uit Mijnwebwinkel in GoedGepickt, zonder dat je de ingewikkelde werkwijze van Mijnwebwinkel hoeft te volgen. Met GoedGepickt handel je bestellingen in een handomdraai af en zorgt de software er voor dat automatisch de taken in Mijnwebwinkel worden afgewerkt.

Beheer de Mijnwebwinkel voorraad en bestellingen in GoedGepickt

Periodiek worden alle bestellingen in GoedGepickt geïmporteerd. Na het importeren wordt er direct gecontroleerd of de bestelde producten op voorraad zijn en wordt er een picklijst aangemaakt om de bestelling te verzamelen.

In Mijnwebwinkel heb je 1 soort voorraad. In GoedGepickt verdelen we deze in meerdere soorten:

  • Beschikbare voorraad – Alle voorraad dat verkoopbaar is
  • Totale voorraad – De totale voorraad die op dit moment op de plank ligt (incl. eventuele verkochte, maar niet gepickte voorraad).
  • Gereserveerde voorraad – De voorraad die gereserveerd ligt voor openstaande bestellingen.
  • Backorder – Het aantal producten dat ingekocht is en wordt verwacht.

Bij elke wijziging in de voorraad, wordt deze ook direct bijgewerkt in alle gekoppelde webshops. Hierdoor is je verkoopbare/beschikbare voorraad in alle verkoopplatformen synchroon.

Barcodes Mijwebwinkel

In GoedGepickt kan je bij elk product een nieuwe of bestaande barcode toevoegen. Nadat de barcodes eenvoudig zijn toegekend, kan je middels een barcodescanner snel product data uitlezen en producten controleren bij het inpakken van je bestellingen.

Ook als je product standaard nog geen barcode heeft, omdat een leverancier deze er niet aan toekent of omdat het maatwerk producten zijn.. kan je zelf een barcode toekennen aan je product en deze afdrukken met een labelprinter via GoedGepickt.

Beperkingen MijnWebwinkel koppeling

De MijnWebwinkel API koppeling is beperkt qua mogelijkheden. Hierdoor kunnen wij niet alle functionaliteiten ondersteunen. Tot op heden zijn onderstaande beperkingen bij ons bekend:

  • Indien voor ‘afhalen’ is gekozen in check-out, wordt dit niet doorgegeven aan GoedGepickt;
  • Enkel bestellingen waarvan de betaling is ontvangen worden geïmporteerd in GoedGepickt;
  • Betaalmethode ‘Vooraf overmaken’ wordt door MijnWebwinkel als betaald gemarkeerd. Deze bestellingen komen als. ‘Te picken’ in GoedGepickt bestelling overzichten. Oplossing is om ervoor te kiezen om vooraf overmaken te laten verlopen via een payment provider;
  • Zending informatie (track&trace informatie) kan niet worden bijgewerkt bij een bestelling;
  • Retouren worden in MijnWebwinkel via een bestelling aangemaakt met een negatieve bestelhoeveelheid. In GoedGepickt veranderen we deze bestelhoeveelheden naar 0.

Zodra MijnWebwinkel bovenstaande ondersteund / aanpakt, zullen wij dit ook gaan ondersteunen.