MijnWebwinkel koppelen aan GoedGepickt

Dit is een handleiding voor het opzetten van een koppeling tussen Mijnwebwinkel (MyOnlineStore) & GoedGepickt. De koppeling zorgt ervoor dat je bestellingen automatisch worden geïmporteerd, zonder dat je er handmatig iets voor hoeft te doen. We zorgen daarbij ook dat je voorraad altijd up to date blijft. Dit wordt automatisch bijgewerkt naar alle verkoopplatformen.

Verkoop je iets in een andere webshop? Dan werken we direct de voorraad bij Mijnwebwinkel bij, zodat je geen producten verkoopt die je niet op voorraad hebt. Voor de zekerheid synchroniseren we ’s nachts nogmaals de voorraad, zodat we zeker weten dat alles overeenkomt.

Standaard halen we elke 15 minuten de bestellingen op uit de Mijnwebwinkel omgeving. Het is ook mogelijk om handmatig een actie te starten om de bestellingen binnen te halen zodat je lastminute ook nog bestellingen kan verwerken.

Features

Bestellingen & producten uit Mijnwebwinkel kunnen automatisch worden geïmporteerd naar GoedGepickt waarbij direct de voorraad wordt bijgewerkt en er een pick opdracht wordt gegeneerd.

Producten importeren
Alle producten met een SKU/productcode worden geïmporteerd in GoedGepickt of gematcht aan een bestaand product. Bij een nieuw product wordt direct de voorraad ingeladen.

Voorraad bijwerken & synchroniseren
Is er via een ander kanaal een product verkocht? Dan wordt deze ook direct bijgewerkt in je Mijnwebwinkel shop. Tevens doen we ’s nachts ook voor de zekerheid nog een keer controleren of de voorraad van je webshop nog in orde is.

Bestellingen importeren
De bestellingen van Mijnwebwinkel worden geïmporteerd tot 14 dagen geleden. Alle afgeronde bestellingen, worden als afgerond in GoedGepickt geplaatst en alle openstaande / te verwerken bestellingen worden als te verwerken ingeladen. De klantgegevens (factuur- en verzendgegevens) worden hierbij ook opgeslagen.

Bestelling status afronden
Bestelling in GoedGepickt verwerkt? Dan verwerken wij deze ook direct voor je in MijnWebwinkel… automatisch! Hierdoor blijft je Mijnwebwinkel omgeving netjes bijgewerkt.

Aan de slag!

Via onderstaande stappen kan je Mijnwebwinkel koppelen aan GoedGepickt. Hiervoor is geen technische (programmeer)kennis vereist. Je kan eenvoudig de gegevens opvragen binnen je MijnWebwinkel account.

Stap 1

Log in op je Mijnwebwinkel omgeving via https://www.mijnwebwinkel.nl/beheer/ jouw verkoper logingegevens.

Stap 2

Klik links op je beginscherm op onder Instellingen op API:

Stap 3

Klik op de knop Token toevoegen.

Stap 4

Selecteer naast Partner in de lijst GoedGepickt. De overige velden hoef je niet te wijzigen.

Stap 5

Je ziet nu in je overzicht een GoedGepickt-regel staan. Klik op Token in deze regel en er wordt een token getoond. Kopieer deze en plak deze in de volgende stappen.

Stap 6

Navigeer in GoedGepickt naar Instellingen -> Webshops -> Klik rechts in het scherm op + Koppel webshop en klik op Mijnwebwinkel. Klik hierna op Volgende.

Stap 7

Vul jouw API token van hierboven (stap 5) in. Vul de overige instellingen naar wens in en rond de installatie af! Jouw producten & bestellingen worden nu automatisch geïmporteerd vanuit MijnWebwinkel.

Goed om te weten:

• Mijnwebwinkel scheidt voor-/achternaam niet van elkaar. Deze worden totaal in het achternaam-veld geplaatst. Hierdoor kan je, in de toekomst, Beste <achternaam> gebruiken. In het geval van Mijnwebwinkel wordt dan de voor- & achternaam daar getoond. Andere webshop platformen scheiden deze wel.
  • Mijnwebwinkel ondersteund geen foto per variatie in de API. Hierdoor hebben alle variaties dezelfde afbeelding als het hoofdproduct.

Pick-ze!

Heb je vragen m.b.t. je Mijnwebwinkel-koppeling? Neem dan gerust contact met ons op.