Voorraadoverzicht met 1 druk op de knop!

Wij wensen iedereen een mooi, gezond, succesvol & ondernemend 2019 toe!

Voorraadwaarde bepalen

Ja je hebt er ook dit jaar weer aan moeten geloven; de voorraadwaarde moet worden bepaald. Of je nu 2 of 200.000 producten op voorraad hebt, je moet alles tellen om de waarde te bepalen voor de jaarrekening en om inzicht te hebben in hoe goed het gaat met je bedrijf. De tijd dat je alles met de hand na moest lopen is vanaf nu verleden tijd! Met GoedGepickt magazijnsoftware doe je dat namelijk met 1 druk op de knop.

In GoedGepickt kan je via Tools -> Exporteer producten je totale voorraad exporteren naar een Excel-bestand (XLSX), of naar een CSV-bestand, als je dat prettiger vindt. Heb je alle inkoopprijzen in GoedGepickt staan? Dan tellen we de waarde ook nog eens voor je bij elkaar op per product en totaal. Zo kun jij met een gerust hart een extra slokje champagne nemen om 00:01 en genieten van een oliebol.

Heel het jaar inzicht in je voorraad(waarde)

Doordat je gemakkelijk met 1 druk op de knop je voorraadwaarde in kan zien is het ook leuker om hiermee aan de slag te gaan. Op deze manier kun jij je webshop veel beter sturen op basis van echte cijfers. Zo weet je altijd waar je (financieel gezien) staat.

Ook kan je middels de web omgeving het gehele jaar door makkelijk je voorraden beheren en controleren per voorraadlocatie (Tools -> Voorraadcontrole).

Vanaf medio februari lanceren we onze iOS app, waarmee je nog makkelijker en sneller voorraden kunt controleren. Daarover later meer.

Zullen we binnenkort kennismaken?

Op 23 en 24 januari 2019 staan wij op de WebWinkel Vakdagen in de jaarbeurs te Utrecht. Het lijkt ons leuk om je daar te mogen ontmoeten. Dan kunnen we je live alle ins en outs laten zien van GoedGepickt magazijnsoftware. Maar kun jij ons ook vertellen waar je naar opzoek bent en wat jouw wensen zijn. Dan kunnen we daar samen mee aan de slag. Daarnaast hebben we ook een leuke beursaanbieding! Zien we je tijdens de WWV19?