15 maart 2023

Heb jij hem al gezien? Onze nieuwe website staat live! Wij zijn erg trots op de nieuwe website, waar je nu ook nog meer informatie terug kunt vinden over GoedGepickt, de koppelingen die wij hebben, klantverhalen van gebruikers van GoedGepickt en een overzicht van onze functionaliteiten en nog veel meer. Neem jij ook een kijkje? 

Koppelingen

Op onze website vind je nu behalve welke koppelingen we allemaal hebben, ook extra informatie over de koppeling zelf. Ben jij op zoek naar een nieuw verkoopplatform, verzendplatform of een third party app? Kijk vooral eens rond op www.goedgepickt.nl/koppelingen

Functionaliteiten

Ben jij benieuwd of je al gebruikmaakt van alle functionaliteiten die jouw werk in het magazijn makkelijker kunnen maken? Of ben je nog geen klant en wil je weten wat GoedGepickt jou allemaal te bieden heeft? Op de functionaliteiten pagina hebben we een kort overzicht gemaakt van de handigste functionaliteiten die we hebben ontwikkelt. 

Fulfilment software

Ook voor aanbieders van fulfilment hebben wij een mooie oplossing. Natuurlijk hebben we hier op de nieuwe website ook een pagina voor gemaakt. Dus als jij benieuwd bent wat we jou als aanbieder van fulfilment allemaal kunnen bieden, dan kun je hier op onze nieuwe website achter komen. 

Contact

Op www.goedgepickt.nl/contact kun je ook alle manieren waarop je met ons in contact kunt komen terugvinden. Een formulier direct op de website invullen is een mogelijkheid, maar je kunt ons natuurlijk ook direct mailen of bellen. Het is daarnaast nog makkelijker om op de hoogte te blijven van het laatste GoedGepickt nieuws. Je kunt je op onze website direct inschrijven op de nieuwsbrief. #GoedNieuws

Ons adres vind je ook op de website. Bezoek is alleen op afspraak, maar iets lekkers sturen mag altijd. Wij vinden tompoucen allemaal erg lekker ?.

Ben jij benieuwd naar onze nieuwe website of onze software?

Ben je benieuwd geworden naar onze nieuwe website? We nodigen je vol trots uit om een kijkje te nemen!

Maak jij nog geen gebruik van onze software en ben je hier nieuwsgierig naar? In een gratis demo, welke je kunt plannen op een moment welke jou het beste uitkomt, delen wij ons scherm en laten de functionaliteiten zien. Ook is er uiteraard ruimte voor vragen. 

Deze demo plan je in via deze link!

GoedGevraagd

Heb je vragen over onze website, hoe GoedGepickt jou kan helpen met sneller en zonder fouten werken in jouw magazijn of andere vragen met betrekking tot het gebruik van GoedGepickt webwinkel magazijn software? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!