GoedGepickt update // juli

We hebben een nieuwe feature toegevoegd aan GoedGepickt! Vanaf nu hoor je een statusgeluid bij het scannen van de barcode van een product. Heb je niet het juiste product gescand, dan wordt er een duidelijke fout-toon afgespeeld. Bij een goede scan, wordt er een herkenbare correct-toon afgespeeld.

Bij bestellingen met meerdere producten hoef je dus niet meer na elke scan naar het scherm te kijken. Je kan direct doorgaan met het scannen van alle producten. Deze functionaliteit is bij elke gebruiker automatisch toegepast. Niet schrikken dus … 😉

De statusgeluiden worden gebruikt bij bestellingen, onder magazijn bij inkomende producten en ook bij voorraadcontrole. Indien er bijvoorbeeld een onbekende/onjuiste barcode is gescand van een product, kan je er direct op reageren. Bij het scannen van een voorraadlocatie/pakbon worden er geen statusgeluiden afgespeeld.

Wij merken zelf dat het super gemakkelijk in gebruik is. Mocht je namelijk toch een handmatige fout hebben gemaakt krijg je hier eerder een melding van, doordat je een fout-toon hoort, zodat jij sneller op kunt reageren en je fout direct kan herstellen.

Tip: Zet het geluid van de barcode scanner op zijn zachtst en die van jouw werkstation harder.