Nieuw: Meerdere werkplekken / inpakstations in GoedGepickt

We hebben in de eerste week van januari een mooie uitbreiding live geplaatst in GoedGepickt. We ondersteunen vanaf nu meerdere werkplekken / inpakstations in GoedGepickt. Voorheen werden automatisch afdruktaken gestuurd (met printerserver Printnode) naar diverse printers, op 1 enkele computer. We merkten op dat er steeds meer magazijnen behoefte hadden aan de mogelijkheid om dit automatisch printen op meerdere werkplekken te laten gebeuren, zodat er niet één verzendlabel-/pakbon-/document printer met meerdere inpakmedewerkers gedeeld hoeft te worden.

Nu is het mogelijk om meerdere werkplekken aan te maken waarop automatisch verzendlabels en andere documenten geprint kunnen worden. Je stelt nu per werkplek in GoedGepickt in, op welke printer er moet worden geprint per printopdracht. Hierdoor is het mogelijk om voor elke werkplek eigen printers te gebruiken.

Op elke computer dien je eenmalig aan te geven, op welke werkplek je actief bent. Dit wordt middels een cookie in jouw browser onthouden. Het maakt niet uit welke gebruiker inlogt op de betreffende computer; automatisch wordt de juiste werkplek geselecteerd.

Bekijk hier de instructies om de werkplekken te beheren en de plaats waar je instelt op welke werkplek je op dit moment aan het werk bent.