GoedGepickt update // mei

GoedGepickt zal altijd in ontwikkeling blijven door nieuwe features toe te voegen en bestaande features te verbeteren. Hiervan zullen we je via deze blogs op de hoogte houden. Inmiddels hebben we weer een paar mooie weken achter de rug met toffe demo’s & nieuwe klanten, veel nieuwe features & koppelingen. Hieronder een opsomming met de nieuwe features en verbeteringen van de afgelopen weken.

Wizard om webshops te koppelen

Key hier, sleutel daar, .. we hebben het koppelen van webshops nu nog makkelijker gemaakt. Door stappen te doorlopen zet je een goede connectie op en worden aanwijzigingen en tips gegeven om een goede verbinding te houden. Je kan hiervan gebruik maken door te navigeren naar Instellingen -> Webshops -> Koppel webshop.

Zo hebben we vanaf nu ook een Quick Connect-optie voor WooCommerce, zodat er niet meer met sleutels gekopieerd en geplakt hoeft te worden. Maar nu heb je met een paar klikken je WooCommerce webshop gekoppeld.

Bulk acties voor bestellingen

Je kan nu vanaf de bestelling overzichtpagina meerdere bestellingen in 1 keer op de status Afgerond plaatsen. Klanten die in de overgang tussen GoedGepickt & hun webshop zitten, werken hun orders in de webshop af. Echter moet dit vanaf een bepaalde periode rechtgetrokken worden. Dat kan nu middels deze functionaliteit.

Ook kunnen er nu voor meerdere bestellingen in 1 x alle pakbon afgedrukt worden in plaats van enkel de PDF’s downloaden. Deze functie is enkel mogelijk indien er een PrintNode account gekoppeld is.

Blanko verzendprovider

Even testen zonder direct te koppelen aan een verzendprovider of wil je misschien geen zendingen aanmaken maar enkel een label met aflever gegevens? Dat kan nu middels de blanko verzendprovider. Hiermee genereer je een verzendlabel met alleen de aflever gegevens. Dus zonder een barcode van de verzendprovider.

Productlabels verbeterd + extra afmeting toegevoegd

Vanaf nu wordt op de productlabels ook de productnaam getoond, boven de barcode. Ook kun je ervoor kiezen om een product attribuut op het label te plaatsen. Zo kan je bijvoorbeeld op het productlabel direct de maat en/of kleur van het product tonen. Handig, hierdoor hoef je niet naar een labeltje hoeft te zoeken van een product, maar staat alles overzichtelijk bij elkaar op de barcodesticker. We hebben tevens de letters een tikkeltje kleiner gemaakt. Nog steeds goed leesbaar en zo past er meer op een label.

Daarnaast hebben we ook een nieuwe afmeting voor productlabels toegevoegd: 89 mm x 28 mm. Deze verander je onder Instellingen -> Bedrijfsinstellingen. Mis je nog een afmeting? Laat het ons weten!

Webshop verbinding status

Onder de webshop overzicht-pagina (Instellingen -> Webshops) staat nu een bolletje die aangeeft of de verbinding van de webshop in orde is. Check check! 😉

Straatnamen & huisnummer issue

Sommige webshops zetten het huisnummer op adresregel 2. Of dat nu met een plug-in wordt gedaan of dat de veldnamen worden hernoemd.. wij zetten nu standaard adresregel 2 achter adresregel 1 als er geen huisnummer wordt gedetecteerd. Wordt er wel een huisnummer gedetecteerd, dan vullen we adresregel 2 netjes in op adresregel 2.

Bulk producten koppelen aan leverancier

In GoedGepickt kan je producten koppelen aan een leverancier. Dit kon voorheen alleen maar product-voor-product, maar vanaf nu kan je vanuit een leverancier-pagina ook direct producten koppelen in een bulk actie! Selecteer alle producten en koppel de producten direct een de betreffende leverancier.

Verzendprovider toevoegen? Alleen met geldige connectie!

We merkten dat het regelmatig voor kwam dat klanten ongeldige gegevens invulden bij de verzendproviders. Vanaf nu kunnen er alleen verzendproviders worden toegevoegd indien de verbinding Oké is. Is dat niet het geval? Dan wordt er een melding getoond dat de gegevens niet correct zijn ingevuld. Zo weet jij direct dat je andere gegevens nodig hebt voordat je aan de slag gaat.

Diverse kleine schoonheidsfoutjes in de UI zijn ook opgelost. Heb jij nog een foutje gezien? Laat het ons weten!

Tot zover onze updates!