fbpx

Koppeling met CCV Shop, Magento 1 & nieuwe features!

Een paar mooie weken achter de rug met toffe demo’s & nieuwe klanten, veel nieuwe features & koppelingen. Hieronder een opsomming met de verbeteringen van de afgelopen weken.

Koppeling met CCV Shop & Magento 1

Heb je een verkoopplatform / webshop bij CCV Shop of in Magento 1? Dan kan je nu ook jouw webshop koppelen aan GoedGepickt 🙂 Producten en bestellingen worden automatisch geïmporteerd in GoedGepickt.

Binnen enkele weken zal onze GoedGepickt app ook in de CCV Shop Appstore komen.

Wizard om webshops te koppelen

Key hier, sleutel daar, .. we hebben het koppelen van webshops nu nog makkelijker gemaakt. Door stappen te doorlopen zet je een goede connectie op en worden aanwijzigingen en tips gegeven om een goede verbinding te houden. Je kan hiervan gebruik maken door te navigeren naar Instellingen -> Webshops -> Koppel webshop.

Zo hebben we vanaf nu ook een Quick Connect-optie voor WooCommerce, zodat er niet meer met sleutels gekopieerd en geplakt hoeft te worden. Met een paar klikken heb je WooCommerce gekoppeld.

Bulk acties voor bestellingen

Je kan nu vanaf de bestelling overzichtpagina meerdere bestellingen in 1 keer op de status Afgerond plaatsen. Klanten die in de overgang tussen GoedGepickt & hun webshop zitten, werken hun orders in de webshop af. Echter moet dit vanaf een bepaalde periode rechtgetrokken worden. Dat kan nu middels deze functionaliteit.

Ook kunnen er nu voor meerdere bestellingen in 1 x alle pakbon afgedrukt worden in plaats van enkel de PDF’s downloaden. Deze functie is enkel mogelijk indien er een PrintNode account gekoppeld is.

Blanko verzendprovider

Even testen zonder direct te koppelen aan een verzendprovider of wil je misschien geen zendingen aanmaken maar enkel een label met aflever gegevens? Dat kan nu middels de blank verzendprovider. Hiermee genereer je een verzendlabel met de aflever gegevens. Dus zonder barcode.

Productlabels verbeterd + extra afmeting toegevoegd

Vanaf nu wordt op de productlabels ook de productnaam getoond, boven de barcode. Vanaf nu plaatsen we ook een product attribuut er bij. Zo kan je bijvoorbeeld op het productlabel direct de maat tonen en/of kleur. Handig, zodat je niet naar een labeltje hoeft te zoeken van een product. We hebben tevens de letters een tikkeltje kleiner gemaakt. Nog steeds goed leesbaar en zo past er meer op een label.

Tevens hebben we ook een nieuwe afmeting toegevoegd: 89 mm x 28 mm. Deze verander je onder Instellingen -> Bedrijfsinstellingen. Mis je nog een afmeting? Laat het ons weten!

Webshop verbinding status

Onder de webshop overzicht-pagina (Instellingen -> Webshops) staat nu een bolletje die aangeeft of de verbinding van de webshop in orde is. Check check! 😉

Straatnamen & huisnummer issue

Sommige webshops zetten het huisnummer op adresregel 2. Of dat nu met een plug-in wordt gedaan of dat de veldnamen worden hernoemd .. wij zetten nu standaard adresregel 2 achter adresregel 1 als er geen huisnummer wordt gedetecteerd. Wordt er wel een huisnummer gedetecteerd, dan vullen we adresregel 2 netjes op adresregel 2.

Bulk producten koppelen aan leverancier

In GoedGepickt kan je producten koppelen aan een leverancier. Dit kon voorheen product-voor-product, maar vanaf nu kan je vanuit een Leverancier-pagina ook direct producten koppelen! Selecteer alle producten en koppel de producten direct een de leverancier.

Verzendprovider toevoegen? Alleen met geldige connectie!

We merkten dat het regelmatig voor kwam dat klanten ongeldige gegevens invulden bij de verzendproviders. Vanaf nu kunnen er alleen verzendproviders worden toegevoegd indien de verbinding Oké is. Is dat niet het geval? Dan wordt er een melding getoond dat de gegevens niet correct zijn ingevuld.

.. Diverse kleine schoonheidsfoutjes in de UI zijn ook opgelost.

Tot zover onze updates!