01 oktober 2022

Het is feest, GoedGepickt bestaat vandaag, 1 oktober 2022, 4 jaar! Daarnaast is het ook de verjaardag van Stan Janssen – eigenaar GoedGepickt. Genoeg reden om te vieren & wie jarig is trakteert!

Dit willen we graag met al onze bestaande klanten vieren die de afgelopen jaren voor al een lange periode of pas een korte periode gebruik maken van onze software. Door de vragen, wensen en ideeën van jullie blijven wij iedere dag ontwikkelen en kunnen we doen wat we leuk vinden; webwinkeliers met een eigen magazijn & fulfilment bedrijven ondersteunen.

En wie jarig is trakteert. Daarom kan er vanaf nu een cadeau worden uitgezocht via het dashboard in het GoedGepickt account*.

Ben jij GoedGemutst, geef je een donatie aan het Diabetesfonds of kies jij een ander cadeau? Tot 14 oktober kan er een keuze worden gemaakt. Waarom het Diabetesfonds? We hebben een doel gekozen dat om een persoonlijke reden binnen ons team past.

In de 1e week van november kan je het cadeau verwachten! Houd de brievenbus of pakketbezorger dus in de gaten.

Proost,

Stan, Glenn, Marleen, Gianni, Tessa, Marijn en Mohamed

*Let op; een cadeau uitzoeken kan max 1 keer per bedrijf en alleen door een gebruiker met de rol owner + spelregels van toepassing.

Vragen over GoedGepickt? Neem contact op!

Direct aan de slag met GoedGepickt

Plan een demo of bekijk de video tour