GoedGepickt update // maart

Nadat wij weer bij zijn gekomen van de WebWinkel Vakdagen hebben wij goed geëvalueerd wat wij hebben gehoord en zijn wij alle ideeën en wensen op een rijtje gaan zetten. Daardoor hebben wij ook veranderingen in onze roadmap gedaan en kiezen wij ervoor om GoedGepickt eerst te gaan verbreden in koppelingen met webshop platformen en vervoerders.

Koppeling webshop platformen

Hierbij hebben we gekozen om de basis van de webshop platformen te vernieuwen. We hebben het sneller gemaakt, betere foutafhandelingen aangebracht en vele kleine verbeteringen. Hierdoor kunnen we sneller nieuwe platformen aan GoedGepickt koppelen. Dat is waar onze focus nu op zal gaan liggen. De Magento 2-koppeling volgt binnenkort, waarna CCV Shop volgt, en later meer…

Koppel jouw webshop

Heb jij een WooCommerce webshop en wil je een efficiënter pick en pack proces en meer overzicht in je voorraad? Dan kan je direct aan de slag met GoedGepickt magazijnsoftware. Maak je gebruik van een ander webshop platform? Laat het ons weten en wij houden je op de hoogte als het zover is dat je gebruik kan gaan maken van GoedGepickt.