22 december 2022

Het einde van 2022 is alweer in zicht. Heb jij je to do lijst al gemaakt voor alle dingen die je dit jaar nog wilt doen? Wanneer je op een opgeruimde manier het oude jaar afsluit, begin je het nieuwe jaar met een frisse start. 

Checklist

Om jou alvast op weg te helpen met je to do lijst, hebben wij een paar tips voor je opgeschreven: 

 • Voorraadcontrole
  Voordat je begint met je voorraadtelling, is het handig om een voorraadcontrole uit te voeren. Hoe je dit precies moet doen, staat beschreven in de handleiding op onze helppagina. De handleiding vind je via deze link.
 • Voorraadtelling
  Wist je dat je uit de GoedGepickt productexport gemakkelijk je totale voorraadwaarde kunt halen? Om een productexport te maken, ga je naar ‘’Tools’’ en klik je vervolgens op de knop “Producten exporteren”. Met een eenvoudige som zie je in dit Excel-rapport snel je totale voorraadwaarde.
 • Prijsstijgingen
  Per 1 januari 2023 gaan veel prijzen weer omhoog. Om het jaar te beginnen met een mooie besparing, koop je dit jaar nog wat extra voorraad en verzendmaterialen in tegen de 2022 tarieven.
 • Schoonmaak
  De tijd die je hebt bespaard op de voorraadtelling met GoedGepickt kun je gebruiken om nog even een bezem door het magazijn te halen! Poets alle viezigheid van het afgelopen jaar weg zodat je het nieuwe jaar fris en fruitig kunt beginnen.
 • Oudjaarsdag
  Haal jij vandaag een ouderwetse oliebol, of ga je toch liever voor een appelbeignet? En wil je ze met of zonder krenten? Ga vandaag op tijd naar de oliebollenkraam, voor je het weet zijn de oliebollen op en we houden niet van misgrijpen bij GoedGepickt!
  x

Afgevinkt?

Heb je alle punten op je to-do lijst af kunnen vinken? Pop dan maar gauw een fles champagne open en pak een lekkere oliebol. 

Het team van GoedGepickt wenst iedereen alvast hele fijne feestdagen en een mooie jaarwisseling. Samen gaan wij er in 2023 weer tegenaan om GoedGepickt nóg beter te maken met nieuwe functionaliteiten. 

Graag willen we iedereen bedanken voor de gezellige samenwerking in 2022. 

Groeten team GoedGepickt 

Stan, Marleen, Glenn, Gianni, Tessa en Marijn

Vragen over GoedGepickt? Neem contact op!

Direct aan de slag met GoedGepickt

Plan een demo of bekijk de video tour