Voorraadbeheer voor Lightspeed eCom

Koppel jouw Lightspeed eCom webshop aan GoedGepickt middels eenvoudige stappen zonder dat er een techneut aan te pas hoeft te komen. We importeren geautomatiseerd alle productgegevens, inclusief foto & voorraad.

Je beheert eenvoudig & snel alle bestellingen uit Lightspeed eCom in GoedGepickt. Met GoedGepickt handel je bestellingen in een handomdraai af en zorgt de software er voor dat automatisch de taken in Lightspeed worden afgewerkt.

Beheer de Lightspeed eCom voorraad en bestellingen in GoedGepickt

Automatisch worden alle bestellingen in GoedGepickt geïmporteerd. Bij elke nieuwe bestelling wordt er direct gecontroleerd of de bestelde producten op voorraad zijn en wordt er een pakbon aangemaakt om de bestelling te verzamelen.

In Lightspeed heb je 1 soort voorraad. In GoedGepickt verdelen we deze in meerdere soorten:

  • Beschikbare voorraad – Alle voorraad dat verkoopbaar is
  • Totale voorraad – De totale voorraad die op dit moment op de plank ligt (incl. eventuele verkochte, maar niet gepickte voorraad).
  • Gereserveerde voorraad – De voorraad die gereserveerd ligt voor openstaande bestellingen.
  • Backorder – Het aantal producten dat ingekocht is en wordt verwacht.

Bij elke wijziging in de voorraad, wordt deze ook direct bijgewerkt in alle gekoppelde webshops. Hierdoor is je verkoopbare/beschikbare voorraad in alle verkoopplatformen synchroon.

Barcodes Lightspeed

In GoedGepickt kan je bij elk product een nieuwe of bestaande barcode toevoegen. Nadat de barcodes eenvoudig zijn toegekend, kan je middels een barcodescanner snel product data uitlezen en producten controleren bij het inpakken van je bestellingen.

Ook als je product standaard nog geen barcode heeft, omdat een leverancier deze er niet aan toekent of omdat het maatwerk producten zijn.. kan je zelf een barcode toekennen aan je product en deze afdrukken met een labelprinter via GoedGepickt.