KeenDelivery koppelen aan GoedGepickt

Dit is een handleiding voor het opzetten van een koppeling tussen verzenddienst KeenDelivery & GoedGepickt. Doormiddel van deze koppeling maak je bij elke bestelling eenvoudig een zending aan bij DHL, PostNL, DPD en TNT.

Na het aanmaken van de zending, wordt (indien gewenst) direct het verzendlabel afgedrukt & wordt de track&trace informatie naar je verkoopplatform gestuurd.

Aan de slag!

Via onderstaande stappen kan je KeenDelivery koppelen aan GoedGepickt. Hiervoor is geen technische (programmeer)kennis vereist.

Stap 1

Log in bij KeenDelivery en klik rechts bovenin je scherm op je naam (bedrijfsnaam) om naar Mijn Profiel te gaan. Je ziet hier de API Key staan. Kopieer deze voor de volgende stappen.

Stap 2

Log in op GoedGepickt en navigeer naar Instellingen -> Verzendproviders -> Klik Toevoegen.

Stap 3

Selecteer in de vervoerders lijst KeenDelivery. Direct wordt het onderstaande formulier getoond waarin je de API sleutel kunt invullen.

Stap 4

Vul bij Naam de gewenste naam voor de verzendprovider in en (indien je meerdere webshops in GoedGepickt actief hebt) selecteer de webshop waar je de verzendprovider aan wenst te koppelen.

Stap 5

Klik op Pakketdienst koppelen onderaan de pagina. Wil je de KeenDelivery verzendprovider aan meerdere shops koppelen? Herhaal dan de bovenstaande stappen.

Stap 6

Klaar! Je kan direct gebruik maken van de KeenDelivery-koppeling. Indien gewenst kan je diverse verzendmethoden uitschakelen, zodat je deze niet ziet tijdens het aanmaken van je zendingen.

Kom je er niet aan uit? Neem gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen over KeenDelivery & GoedGepickt

Er wordt een leeg verzendlabels gedownload / geprint, hoe komt dit?

Indien er een fout is ontstaan bij het aanmaken van een zending, bijvoorbeeld doordat je een EU-pakket binnen Nederland verzendt, wordt er door KeenDelivery een leeg verzendlabel teruggegeven & geprint. Wil je de oorzaak weten? Log dan in bij KeenDelivery en bekijk in het menu onder Zendingen overzicht bij Foutmelding.