TrendyShops over GoedGepickt

Meer doen in minder tijd!

Bestellingen inpakken is tegenwoordig geen dagtaak meer. 

Bij TrendyShops wordt trendy badmode via TrendyZomer.nl verkocht en trendy nachtmode via TrendyWinter.nl, daarnaast wordt ook gebruik gemaakt van het bol.com verkoopplatform.

Wij zijn en kleine webshop en deze wordt gerund naast een andere baan. Voorheen hadden wij z’n 10 minuten per bestelling nodig om deze te verwerken. Nu verwerken we met gemak 20 bestellingen in een half uur.

Hierdoor kan de de webshop gerund blijven worden naast de andere baan en is er meer tijd voor andere werkzaamheden die komen kijken bij een webshop.

Wat TrendyShops goed vindt

Veel functionaliteiten en koppelingen

Precies de koppelingen die wij nodig hebben.

Compleet pakket

Super fijn dat we alles in een systeem kunnen verwerken.

Prettige klantenservice

Via de online kennisbank is veel informatie beschikbaar.

Automatisch printen

Geen adressen meer overtypen, geen bestand meer downloaden, openen en printen, geen A4 met 4 verzendlabels en weer uitzoeken bij welke pakketjes deze horen. Nu komt direct na het scannen van de producten, waardoor je ook zeker weet dat het klopt, een pop-up tevoorschijn. Hier kiezen wij de juiste verzendmethode en kunnen we vervolgens met 1 druk op de oranje knop een verzendlabel aanmaken. Nog voordat wij de bestelling in hebben kunnen pakken hangt het verzendlabel al uit de printer. Zo kunnen we direct door en maken we geen fouten meer!

Note van GoedGepickt: Het kiezen van de verzendmethode en het klikken op de oranje knop kan ook worden gearomatiseerd met automatische acties en instellingen. Wij helpen je hier graag bij!

TrendyShops over GoedGepickt

Meer bestellingen verwerken, in minder tijd.

Houd tijd over voor andere werkzaamheden of bespaar op personeelskosten met het gebruik van GoedGepickt webwinkel magazijn software.

Probeer nu 14 dagen gratis

Online kennisbank voor 24/7 support.

In de online kennisbank zijn vele artikelen beschikbaar. Van een stappenplan voor het koppelen van een nieuw platform tot extra uitleg over een functionaliteit.

Hierdoor is ook buiten kantoortijd veel informatie te verkrijgen over de mogelijkheden, functionaliteiten en instellingen van GoedGepickt.

Vragen over GoedGepickt? Neem contact op!

Direct aan de slag met GoedGepickt

Plan een demo of bekijk de video tour