Lijstentoko over GoedGepickt

“GoedGepickt koppelt als beste met bol”

Foutmarge webbestellingen omlaag

Lijstentoko.nl is gestart als onderdeel van Fotografie Jos Droog uit Hilvarenbeek die in 2012 met de webshop voor lijsten zijn begonnen. In augustus 2014 is Lijstentoko.nl overgenomen door zoon Pieter Droog.

Sindsdien verkoopt Pieter lijsten online via een eigen webshop en via platformen als bol. Voor Belgische klanten is Fotokaderstoko.be gelanceerd. Door groei naar meer dan 100 pakketten per dag ontstond de behoefte processen goed te stroomlijnen.

De zoektocht naar een goed WMS systeem is begonnen met als doel de foutmarge in bestellingen te verkleinen. Niet alle producten van een bestelling werden gescand en voorraad was door de verschillende kanalen niet altijd up-to-date, zodat er wel eens mis werd gegrepen.

Nu met GoedGepickt zijn alle kanalen gebundeld in één systeem en worden alle pakketten in het magazijn gescand. Zo is de kans op fouten nihil.

Wat Lijstentoko goed vindt

Alles-in-1

Super fijn dat we alles in een systeem kunnen verwerken.

Veel functionaliteiten en koppelingen

We kunnen gemakkelijk bestellingen en retouren verwerken.

Meerdere platformen beheren in één systeem

Pieter kwam na een zoektocht op Google en verschillende fora terecht bij GoedGepickt WMS. Het contact werd als zeer prettig ervaren, omdat je heel persoonlijk contact hebt. Zij dachten ook goed mee over de implementatie en de verschillende koppelingen die nodig zijn om alles goed te stroomlijnen vanuit de verschillende kanalen.

Achteraf blijkt de koppeling met bol erg waardevol, niet alleen de praktische koppeling die vlekkeloos werkt. Ook extra functionaliteiten zoals fictieve voorraad en een goede koppeling met Verzenden via bol is goud waard.

Lijstentoko over GoedGepickt

GoedGepickt verdient zichzelf terug

Doordat er minder fouten in het magazijn worden gemaakt, er niet meer wordt misgegrepen en de verzendkosten structureel omlaag zijn gegaan verdient GoedGepickt zichzelf terug. Zowel financieel als in tevreden klanten.

Probeer nu 14 dagen gratis

Persoonlijk contact met support

Zowel telefonisch als per e-mail ervaar ik het contact met support als zeer persoonlijk. Zij dachten ook goed mee over de implementatie en de verschillende koppelingen die nodig zijn om alles goed te stroomlijnen vanuit de verschillende kanalen.

Vragen over GoedGepickt? Neem contact op!

Direct aan de slag met GoedGepickt

Plan een demo of bekijk de video tour