Fulfilment.nl over GoedGepickt

De beweging die GoedGepickt maakt, laat ons ook bewegen

Van webshop naar fulfilment bedrijf

Robin Gerrits is mede-eigenaar van Fulfilment.nl, een bedrijf dat zijn oorsprong vindt in het runnen van een eigen webshop. Robin begon zijn ondernemersreis met een webshop en maakte aanvankelijk gebruik van fulfilment diensten. Echter merkte hij dat deze diensten vaak tekortschoten, wat leidde tot de beslissing om samen met zijn compagnon hun eigen logistiek te gaan beheren. Deze stap bleek succesvol, en al snel breidde ze zich uit tot het aanbieden van fulfilment diensten aan andere webshops.

Expertise en persoonlijke benadering

Fulfilment.nl staat bekend om zijn uitgebreide ervaring in e-commerce, sterke focus op levertijd, kwaliteit en service, en een persoonlijke benadering. Met meer dan 16 jaar ervaring in online verkoop, biedt Robin zijn klanten waardevol advies en bouwt hij sterke vertrouwensbanden op. Het bedrijf denkt op alle fronten vrijblijvend mee met zijn klanten en zoekt regelmatig samen met hen naar verbeterpunten. De frustratie die Robin ooit voelde bij andere fulfilment diensten, waar de impact van het te laat inpakken van een bestelling vaak niet werd begrepen, drijft hem om het beter te doen voor zijn klanten.

Waarom GoedGepickt?

De keuze voor GoedGepickt als partner was voor Robin een logische stap vanwege de flexibiliteit en bereidheid tot innovatie van het platform. “De beweging die GoedGepickt maakt, laat ons ook bewegen,” zegt Robin. Deze nieuwe ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat Fulfilment.nl nog meer tijd kan besparen bij het uitvoeren van de magazijnprocessen.

Wat Fulfilment.nl goed bevalt

Flexibiliteit en bereidheid

De nieuwe functionaliteiten die GoedGepickt ontwikkeld hebben ervoor gezorgd dat Fulfilment.nl nog meer tijd kan besparen.

Snelle en betrouwbare ondersteuining

De persoonlijke benadering en het serieus nemen van vragen en suggesties van klanten maakt de samenwerking met GoedGepickt zeer prettig.

Fulfilment portaal

Fulfilment klanten kunnen goederen aanmelden die ze komen leveren. Fulfilment.nl kan precies zien wat en wanneer er iets binnenkomt, wat de afhandeling vereenvoudigt.

Innovatie en groei

In de afgelopen jaren heeft GoedGepickt tal van nieuwe functies ontwikkeld, waarmee Fulfilment.nl moeiteloos meegroeit. Robin past zijn magazijnprocessen regelmatig aan op basis van nieuwe functionaliteiten die het platform biedt. Soms zijn de wijzigingen minimaal, maar juist deze kleine aanpassingen kunnen essentieel zijn voor hun operationele efficiëntie. Elke nieuwe functionaliteit zorgt ervoor dat ze na denken over hun processen en hoe deze kunnen worden verbeterd.

De meest gebruikte functionaliteiten

Een van de meest gebruikte functionaliteiten bij Fulfilment.nl zijn de batch picklijsten. Deze manier van bestellingen verwerken maakt het mogelijk om snel en efficiënt bestellingen  te picken, zowel voor single bestellingen als voor bestellingen met meerdere producten. Met een groot aantal single bestelingen is het zeer waardevol om deze in bulk te kunnen verwerken. In twee jaar tijd hebben ze maar liefst 23.000 batch picklijsten aangemaakt, wat het belang van deze functie onderstreept.

Ook de mogelijkheid om tags in te stellen en deze middels automatische acties direct toe te kennen bij binnenkomst van een bestelling  is voor hen essentieel. Dit stelt hen in staat om precies te zien uit welk land een bestelling komt, hoe deze verpakt moet worden en door welke vervoerder deze verzonden dient te worden. Hierdoor kunnen ze snel filteren welke bestellingen voor welke vervoerder klaarstaan, wat cruciaal is gezien de verschillende ophaaltijden van vervoerders.

Daarnaast is de functie voor het aanmelden van goederen zeer nuttig. Fulfilment klanten kunnen aangeven wat ze komen leveren, en Fulfilment.nl kan precies zien wat en wanneer er iets binnenkomt, wat de afhandeling vereenvoudigt.

Robin van Fulfilment.nl over GoedGepickt

“GoedGepickt staat altijd klaar”

Voorkom fouten in het voorraadbeheer van je webshop en verwerk gemakkelijk en snel bestellingen. Houd tijd over voor andere werkzaamheden en groei door met het gebruik van GoedGepickt webwinkel magazijnsoftware.

Probeer nu 14 dagen gratis

Samenwerking en support

Geen software is foutloos, en dat begrijpt Robin maar al te goed. Wanneer er een probleem is met GoedGepickt, waardeert hij het snelle en effectieve antwoord van het supportteam. Vaak krijgt hij binnen een uur een reactie en een oplossing. Deze snelle en betrouwbare ondersteuning, zelfs bij kleine problemen, is voor Robin van groot belang.

“GoedGepickt staat altijd klaar,” zegt Robin, en dat is voor hem het belangrijkste. Als grootgebruiker van het systeem waardeert hij de zekerheid dat hij waar voor zijn geld krijgt. “De persoonlijke benadering en het serieus nemen van vragen en suggesties van hun klanten maakt de samenwerking met GoedGepickt zeer prettig.”

Een aanbeveling uit ervaring

Robin heeft gezien hoe GoedGepickt steeds professioneler en uitgebreider wordt. De persoonlijke touch blijft behouden, en de gezichten achter GoedGepickt zijn bekend en toegankelijk. Elk idee en elke suggestie wordt serieus genomen en er wordt echt iets mee gedaan.

Robin beveelt GoedGepickt dan ook graag aan andere webshops aan die te groot zijn om klant te worden bij Fulfilment.nl. Hij is ervan overtuigd dat elke klant, groot of klein, bij GoedGepickt de best mogelijke ondersteuning zal ontvangen. Zo zorgt GoedGepickt ervoor dat niet alleen Fulfilment.nl, maar ook andere webshops, steeds beter kunnen bewegen in de dynamische wereld van e-commerce.

Vragen over GoedGepickt? Neem contact op!

Direct aan de slag met GoedGepickt

Plan een demo of bekijk de video tour