We zijn live!

YES! GoedGepickt is live! Na veel ontwikkel uren en tests is het dan zover.. GoedGepickt, dé magazijnsoftware voor het voorkomen van fouten en het automatiseren van magazijntaken om je orders zo efficiënt mogelijk te verwerken.

Klinkt leuk maar wat?? Laten we even uitleggen wie we zijn, waarom we GoedGepickt hebben bedacht en wat het precies is.

De eigenaar, Stan Janssen (27) is allesdoener maar vooral programmeur. Programmeren doet hij al van jongs af aan onder de naam Altyd Internetdiensten. Binnen Altyd Internetdiensten worden op maat gemaakte websites en webshops gebouwd op basis van WordPress.

Om zijn klanten beter te kunnen begrijpen en op weg te helpen is Stan samen met zijn vriendin Marleen in 2014 een webshop begonnen (TrendyZomer.nl & even later ook TrendyWinter.nl). In 2017 begonnen deze webshops te groeien in aanbod en dus ook in voorraad. Door de toenemende voorraad werd het magazijn minder overzichtelijk en konden zij zelf niet snel meer vinden waar alles lag. Daarnaast nam het inpakken van de bestellingen veel tijd in beslag en waren de kansen om fouten te maken groot. Even een paar dagen vrij? Dan konden ze ook goed een dag vrij maken om een vervanger uit te leggen hoe de webshop software werkte en hoe de orders afgehandeld konden worden.

Stan ging samen met vaste programmeur Glenn en voormalig programmeur Redouan opzoek naar een oplossing. Al snel kwam het idee om een systeem te ontwikkelen waarmee alles wat er in het magazijn moet gebeuren zoveel als mogelijk te automatiseren en inzichtelijker te maken. Dit idee bleef maar borrelen en werd steeds concreter.

Maar waar te beginnen? Daar waar zij zelf het meeste tegenaan liepen in het eigen magazijn, namelijk het overzicht in de voorraad. Maar hoe kunnen we dat dan overzichtelijk maken? Door iedere plek in het magazijn een nummer te geven en de producten die daar liggen te koppelen. Maar hoe zorgen we snel en gemakkelijk voor die nummering? Door labels met een barcode op de stelling of bak te plakken. Maar hoe zorgen we dan voor die labels..? En zo ging het maar door! De vragen bleven komen en ieder antwoord werd uitgewerkt.

Toen was daar Rick, de Laravel expert ( 😉 ), die zich afvroeg wat nou precies de basis en de belangrijkste functies zijn van GoedGepickt. Goede vraag! Zo ging iedereen weer even terug naar de basis… en die staat nu! Klaar om in gebruik genomen te worden, maar ook klaar om verder te blijven ontwikkelen.

Ben je startend, groeiend of heb je een middelgrote webshop en ben je soms het overzicht kwijt / bang om dit kwijt te raken? Of geef je aan ‘voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!’ maar kun je dit niet waarmaken of wil je dit veranderen naar 17:00 uur maar heb je daar de mankracht niet voor? Wil je alle taken in je magazijn zoveel mogelijk automatiseren en de processen efficiënter laten verlopen? Kortom, herken jij jezelf in dit verhaal? Start direct met GoedGepickt 14 dagen gratis! Vragen? Neem telefonisch contact met ons op via 085-0187475 of stuur ons een mailtje: info@goedgepickt.nl.

Ps. we staan op 22 & 23 januari op de Webwinkel Vakdagen in Utrecht. Zien we je daar?

Wij hopen je snel te spreken!

Team GoedGepickt

Foto: Pxhere