Vervoerder koppeling // DHL Parcel, PostNL + Verzenden via bol.com (V4)

Daar zijn ze dan; de directe koppelingen met vervoerders PostNL & DHL Parcel. Eerder werden tussenpartijen (zoals MyParcel, Sendcloud, Keendelivery, ShopsUnited, etc) gebruikt voor de verzendlabels via deze vervoerders, maar op veler verzoek hebben we ook de directe koppelingen opgezet. Je meldt automatisch alle je zendingen voor bij deze partijen en drukt dan ook automatisch deze verzendlabels af.

DHL Parcel

Met DHL Parcel (Nederlandse tak van DHL) koppeling verstuur je postpakketten binnen de EU. DHL is het grootste bedrijf in zijn sector met ruim 480.000 werknemers in meer dan 220 landen.

Koppel eenvoudig jouw DHL Parcel account aan GoedGepickt door de API gegevens in te vullen in jouw GoedGepickt account. De benodigde API gegevens vraag je op bij jouw accountmanager zodat je vandaag nog aan de slag kunt. Voor het inrichten van deze koppeling is geen technische kennis nodig.

Heb je hulp nodig bij het koppelen? Neem gerust contact met ons op.

PostNL

Wil je direct zendingen aanmaken bij PostNL zonder tussenkomst van een broker? Koppel dan eenvoudig jouw PostNL contract in GoedGepickt en genereer eenvoudig jouw verzendlabels. De meest gangbare producten van PostNL worden ondersteund in GoedGepickt. Mis je een product? Laat het ons weten zodat wij het product voor je kunnen toevoegen.

Ook worden de PostNL ophaallocaties ‘Pak je Gemak’ ondersteund in GoedGepickt. Kiest een klant in jouw webshop afrekenproces een ophaallocatie of eventueel opties als ‘Avondlevering’, ‘Ochtendlevering’, ‘Handtekening voor ontvangst’? Dan worden deze opties geselecteerd bij het aanmaken van de zending in GoedGepickt.

Instructies voor het koppelen met PostNL lees je hier.

Heb je hulp nodig bij het koppelen? Neem gerust contact met ons op.

Bol.com – ‘Verzenden via bol.com’

Ook hebben we de nieuwe verzendmethodes van bol.com v4: ‘Verzenden via bol.com’ in beta draaien in GoedGepickt. Al een lange tijd hebben we de V3-versie van deze bol.com methodes al actief, maar met de nieuwe versie is het mogelijk om ook de nieuwe verzendmethodes van bol.com te gebruiken. Meer informatie hierover vind je op: https://partnerplatform.bol.com/verborgen/ontdek-het-gemak-van-verzenden-via-bol-com  .

Wil je deze nieuwe methodes gebruiken? Maak dan een nieuwe verzendprovider aan via Instellingen -> Verzendproviders -> klik op de knop Toevoegen en kies voor ‘Bol.com – Verzenden via bol.com’. Je gebruikt hier de API keys zoals je deze ook gebruikt voor V3.