Updates // Gegroepeerde producten, (maatwerk JSON) verzendprovider & Android App!

Deze maand hebben we weer enkele nieuwe features toegevoegd aan GoedGepickt, zoals gegroepeerde producten, de mogelijkheid om zelf een koppeling te schrijven met een vervoerder en is onze Android-app gelanceerd in de Google Play Store!

Gegroepeerde producten

Middels gegroepeerde producten is het mogelijk om producten die je los in je webshop verkoopt ook als productpakketten te verkopen. Zoals een complete timmerset, waarin een hamer, doos spijkers en waterpas zit, al dan niet tegen een gereduceerd tarief.

De klant bestelt de timmerset, in GoedGepickt worden de hamer, spijkers en waterpas in de bestelling gezet. De voorraad van de losse producten wordt automatisch bijgewerkt en voor het gegroepeerde product wordt automatisch de virtuele voorraad berekend en naar je verkoopkanalen gestuurd.

Alle losse producten van het gegroepeerde product kunnen op verschillende locaties in het magazijn liggen & hebben hun eigen voorraad aantallen. Bij het gegroepeerde product kun je zien en aanpassen welke losse producten hierin zitten.

(Maatwerk JSON) verzendprovider

Ontbreekt er in GoedGepickt een verzendprovider en ben je zelf technisch aangelegd of developer? Dan kan je vanaf nu een maatwerk JSON verzendprovider aanmaken in GoedGepickt. Bij het aanmaken van de verzendprovider in GoedGepickt geef je een URL op van jouw omgeving.

Bij het aanmaken van een zending in een bestelling, wordt er via JSON-push data gestuurd naar jouw URL & kan je zelf zorgen voor een verzendlabel. Als jouw omgeving binnen 15 seconde reageert met een PDF, dan drukken we deze direct af!

Android App in de Google Play Store

Naast onze iOS-app, hebben we vanaf nu de app ook gelanceerd in de Google Play Store! Je kan vanaf nu ook bestellingen picken, locaties bekijken, etc via een Android-toestel. Heb je suggesties voor de app? Neem gerust contact met ons op.