Nieuw: Verzenden via bol.com

Vanaf nu is het mogelijk om de verzendmogelijkheden van bol.com (klik voor meer informatie) te gebruiken in GoedGepickt. Naast het beheren van de voorraad & bestellingen kun je nu ook gemakkelijk je bestelling afronden met de bol.com verzend voordelen. Bij het aanmaken van een verzendlabel is het mogelijk om te kiezen uit de volgende vervoerders welke bol.com aanbiedt:

  • PostNL
  • DHL
  • DPD
  • Bpost

Het proces van het aanmelden van pakketten wordt geautomatiseerd door GoedGepickt. Jij pakt de juiste producten en rond binnen GoedGepickt de bestelling af. GoedGepickt zorgt voor de aanmelding bij bol.com. Natuurlijk print of download GoedGepickt ook direct je verzendlabel. Je hoeft dus niet meer in te loggen in de bol.com omgeving om de bestellingen af te ronden. Hierover lees je meer in dit blogbericht.

Wat is ‘Voordelig verzenden via bol.com’?

Met de dienst Voordelig verzenden via bol.com krijg je korting op de verzendzegels van vier betrouwbare Nederlandse en Belgische bezorgdiensten en betaal je dus minder verzendkosten per pakket.

Bestelling met meerdere productregels

Binnen bol.com is het mogelijk dat een klant in een keer meerdere producten van jouw webshop bestelt. In de bol.com omgeving worden alle producten als losse bestelregels getoond. In het overzicht van GoedGepickt worden deze bestelregels samengevoegd tot 1 bestelling. Hierdoor kan er in een keer 1 verzendlabel aangemaakt worden voor de bestelling met alle producten. Geheel automatisch 🙂

Op het moment dat je een verzendlabel binnen bol.com aanmaakt voor 1 orderregel, dan wordt automatisch de verzendlabel-code aan bol.com ingevuld bij de overige bestelregels. Hier hoef je dus geen extra handeling voor te doen.

Koppel de verzendmogelijkheden van bol.com direct!

Maak via GoedGepickt -> Instellingen -> Verzendproviders een bol.com verzendprovider aan, vul je bol.com API-gegevens in en start direct met het voordelig verzenden via bol.com.

Enkel bol.com bestellingen kunnen worden verstuurd via de verzendlabels van bol.com. Het is uiteraard ook mogelijk om je eigen vervoerder te gebruiken voor bol.com bestellingen. Switchen tussen bol.com & je eigen vervoerder is per bestelling ook geen enkel probleem.

Verkopen via Bol.com

Verkoop jij al via bol.com of twijfel je nog? Maak het jezelf gemakkelijk en gebruik GoedGepickt om het overzicht te bewaren. Zo kun je met één voorraad werken welke real-time wordt bijgewerkt op jouw verkoopplatformen en handel je gemakkelijk de bestellingen af in de GoedGepickt omgeving. Ben je enthousiast? Probeer GoedGepickt dan 14 dagen gratis. Start direct een proefperiode!