Koppeling bol.com retailer x GoedGepickt live!

Sinds enkele weken is de koppeling met bol.com retailer beschikbaar tussen de webshopplatformen van GoedGepickt! Vanaf nu importeer je producten en bestellingen in GoedGepickt en rond je automatisch bestellingen af met een track&trace code in bol.com. 

Voorraadbeheer bol.com retailer

De productvoorraad van GoedGepickt wordt automatisch bijgewerkt naar al jouw verkoopplatformen. Zo staan overal je voorraadaantallen gelijk en verkoop je geen producten die je niet op voorraad hebt. Op het moment dat er een voorraadmutatie plaats vindt, wordt deze direct bij bol.com bijgewerkt. Je hoeft dus niet meer in te loggen in je webshop(s) én in bol.com én bij je verzendprovider om verzendlabels aan te maken. Zo werk je een stuk efficiënter.

Voorraadsynchronisatie en bestelstatus updates worden direct uitgevoerd op het moment dat er een mutatie plaatsvindt.

Orderverwerking bol.com retailer

Nadat de bestelling is geplaatst, wordt deze automatisch geïmporteerd in GoedGepickt. De producten worden op volgorde geplaatst van de looproute in je magazijn en er wordt, indien ingeschakeld, automatisch een pakbon geprint. Nadat alle producten zijn verzameld en er een zending is aangemaakt, wordt de bestelling automatisch afgerond in bol.com en wordt ook de track&trace code bij bol.com bijgewerkt.

Alle bestellingen worden elke 15 minuten automatisch geïmporteerd.

Bol.com annuleringen

Binnen bol.com kunnen klanten de bestelling nog annuleren alvorens deze is aangemeld als verzonden. Binnen GoedGepickt zorgen we ervoor dat als er een product wordt geannuleerd, dat deze niet meer in GoedGepickt verschijnt en/of wordt de order ook automatisch geannuleerd. Hierdoor wordt direct je voorraad weer bijgewerkt en stuur je geen producten onnodig op.

Koppel je bol.com retailer omgeving aan GoedGepickt & probeer 14 dagen gratis!

Ga direct aan de slag met het koppelen van jouw bol.com omgeving: GoedGepickt -> Instellingen -> Webshops -> bol.com Een extra verkoopplatform koppelen is kosteloos binnen je GoedGepickt abonnement.

Vrijblijvende demo van GoedGepickt Webwinkel Magazijnsoftware

Graag laten wij je alle ins-en-outs zien van GoedGepickt in een vrijblijvende demo op afstand of bij ons in het demo-magazijn in Etten-Leur. Neem contact met ons op om deze demo te plannen met Stan. Telefonisch: 085-0187475 of per mail stan@altyd.nl .

Wij kijken er naar uit om jouw bol.com omgeving aan te sluiten op GoedGepickt!