GoedGepickt koppeling // Magento 2

Yes! We hebben een nieuw platform aangesloten bij GoedGepickt 🙂 Vanaf nu is het mogelijk om Magento eCommerce 2 te koppelen aan GoedGepickt, naast WooCommerce.

Middels deze koppeling is het mogelijk om bestellingen en producten automatisch te importeren in een eenvoudig te beheren systeem; GoedGepickt magazijnsoftware. In Magento is het niet heel eenvoudig om orders te verwerken; met GoedGepickt wel! Je verwerkt direct bestellingen; ziet de locaties van de producten in het magazijn, maakt eenvoudig zendingen aan en verwerkt automatisch de voorraad bij alle verkoopkanalen. Doordat je dit nu allemaal vanuit 1 systeem kan doen bespaar je veel tijd.

Alle bestellingen worden automatisch om de 15 minuten geïmporteerd.

Koppel je Magento 2 webshop aan GoedGepickt & probeer 14 dagen gratis!

Je kan GoedGepickt gebruiken met demo-data om alle functionaliteiten te ervaren. Maar nog toffer is het om met je eigen producten en bestellingen te testen. Je kan testen zonder dat je aanpassingen doorvoert in jouw webshop. Door in de instellingen de voorraadwijzigingen, statuswijzigingen, etc. uit te schakelen bij de configuratie van jouw webshop. Ben je klaar met testen? Verwijder al je data, koppel opnieuw je webshop en ook je vervoerder en ga direct aan de slag.

Vrijblijvende demo van GoedGepickt Webwinkel Magazijnsoftware

Graag laten wij je alle ins-en-outs zien van GoedGepickt in een vrijblijvende demo op afstand of bij ons in het demo-magazijn in Etten-Leur. Neem contact met ons op om deze demo te plannen met Stan. Telefonisch op: 085-0187475 of per mail stan@altyd.nl .

Wij kijken er naar uit om jouw webshop(s) aan te sluiten op GoedGepickt 🙂

Ps. We verwachten binnen 2 weken ook een koppeling met CCV afgerond & getest te hebben 🙂 Stay tuned!